Last news in Fakti

5 Май, 2017 12:29 8 186 1

Зловеща заплаха в Италия! „Обесиха“ футболисти

  • рома-
  • рим-
  • италия-
  • заплаха-
  • обесиха-
  • футболисти-
  • полиция

Полицията води разследване по случая

Зловеща заплаха в Италия! „Обесиха“ футболисти - 1
Снимка: Ла Стампа

Футболни привърженици на италианския Рома отправиха зловеща заплаха към любимците си, които се представят повече от колебливо през последните месеци.

„Вълците“ загубиха практически шансове за титлата в калчото, а освен това бяха елиминирани от вечния враг Лацио в турнира за Копа Италия.

Близо до Колизеума в италианската столица се появи транспарант с надпис: „Един съвет, без да се обиждате... Не заспивайте на изключена лампа“.

От надлеза бяха обесени надуваеми фигури с тениските на трима играчи – Раджа Наинголан, Мохамед Салах и Даниеле Де Роси.

„Ла Стампа“ съобщи, че полицията е започнала разследване по случая, защото това може да се приема като директна заплаха за футболистите на столичния футболен клуб.

Първоначалната информация на силите за сигурност показва, че почти сигурно крайнодесни ултраси стоят зад надписа и бесилото. Някои медии тръбят, че фенове на Лацио може да са отговорни, но тази версия е по-малко вероятна.

Интересно е, че заплахата е отправена и към Даниеле Де Роси, който дълги години носи фланелката на Рома и е един от символите на отбора.

Прокуратурата в Рим след отблизо разследването. Възможно е да бъдат повдигнати обвинения. Очаква се засилване и на сигурността около клубната база на Рома.

„Гадзета дело спорт“ съобщи, че футболистите на Рома са останали шокирани от видяното. Някои от тях се страхуват за сигурността си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КРАВАРЯ

    2 4 Отговор
    Правилно! Помните ли как КИМЧО наказа корейците, дето е се изложиха на олимпиадата? В спорта няма място за марди и дрогирани мързеляци.