8 Май, 2017 16:27 1 745 2

Шарапова към Бушар: Аз говоря на корта

  • шарапова-
  • бушар-
  • допинг-
  • нападки

Рускинята не пожела да влезе в словесен двубой с противничката си

Шарапова към Бушар: Аз говоря на корта - 1
Снимка: БТА/АР

5-кратната шампионка от Големия шлем Мария Шарапова не пожела да влезе в словесен спор със следващата си опонентка на тенис турнира от сериите Premium Mandatory в Мадрид Южени Бушар.
Двете ще се изправят една срещу друга в очаквания с най-голям интерес мач от втория кръг на надпреварата, като началният час е 21:00 часа българско време.

Срещата стана още по-интригуваща, след като Бушар публично нарече Шарапова "измамница" и заяви, че рускинята трябва да бъде наказана до живот за употребата на забраненото вещество "мелдоний".

"Обичам да не влизам в словесни престрелки и да оставям другите да говорят и да шумят. Но аз не разсъждавам по този начин и моето говорене е на корта. Не мога да оставя да ми влияе всичко, което се случва около мен. Аз съм обсъждана публично постоянно още откакто бях много млада, така че съм чувала какви ли не неща", обясни Шарапова след победата с 4:6, 6:4, 6:0 над Миряна Лучич-Барони в първия кръг в Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ироничен

    5 1 Отговор
    Мелдоният на Шарапова просто не е изписан от правилния лекар. Оказа се че Серен Уйлямсов е много болен и яде цяла аптека, но с разрешение.
  • 2 Кака Гинка

    4 0 Отговор
    Браво момиче!Така се отговаря на дребнави нападки.А двойните стандарти и това "да разкараме противника по всички възможни начини" направо е обида към интелекта на всеки непредубеден човек...