Last news in Fakti

18 Юни, 2017 18:57 5 039 1

Каква е истината за Роналдо?

  • роналдо-
  • разрив-
  • реал мадрид-
  • съблекалня

Кристиано е разкрил на Сър Алекс за намерението си още преди няколко седмици

Каква е истината за Роналдо? - 1
Снимка: БТА/АР

Не големия скандал с укриване на данъци, а напрежението в съблекалнята, е истинската причина голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо да иска да напусне клуба, пише английското издание "Мирър".

Както е известно, португалецът е обвинен в укриване на данъци в особено големи размери, а от "кралския клуб" не пожелаха да застанат зад него и се дистанцираха от случая. До преди ден се смяташе, че това е обидило ибериеца и това е основната причина той да поиска да напусне тима.

Преди няколко седмици обаче той се е срещнал с бившия си ментор Сър Алекс Фъргюсън и му е споделил, че напрежението в съблекалнята на Реал е голямо и това до подтиква към изходната врата на "Бернабеу".

Освен това ветеранът е крайно недоволен и от отношението на феновете към него, които по-рано през кампанията го освиркваха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.