20 Юни, 2017 10:28 1 199 0

Перес: Роналдо е добро момче - ще остане

  • роналдо-
  • данъци-
  • перес-
  • реал мадрид-
  • договор

Едва ли нарочно не е плащал данъци, заяви босът на Реал Мадрид

Перес: Роналдо е добро момче - ще остане - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес коментира за първи път казуса с Кристиано Роналдо от последните няколко дни във връзка с темата за неплатените от португалеца данъци и свързаните с това информации за евентуално негово напускане.

Прокуратурата в Мадрид обвинява голмайстора на „белия балет” за укриване на данъци в размер на 14,7 милиона евро в периода между 2011 и 2014 година. В отговор на това според информации основно от португалските и испанските медии Роналдо е заплашил да напусне испанската столица.

„Спокоен съм”, бе единственият коментар на Перес пред журналистите след речта му по повод започването на пети мандат като президент на „кралския” клуб.

"Роналдо има договор с клуба. В него обаче е записана клауза на стойност 1 милиард евро. Докато някой клуб не я плати, той няма да напусне. Той е добро момче и истински професионалист. Всичко е много странно. Едва ли нарочно не е плащал данъци. Ще поговоря с него, сигурен съм, че ще ми разкаже цялата истина. Сега обаче той има по-важна работа с националния отбор на Португалия и не искам да го отклонявам от задълженията му", допълни по-късно босът на „белия балет”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА