17 Юли, 2017 11:58 936 0

Милан няма спирка - взима и Мората

  • милан-
  • мората-
  • трансфер-
  • селекция-
  • реал мадрид

"Росонерите" са приготвили 70 милиона за испанския нападател

Милан няма спирка - взима и Мората - 1
Снимка: БТА/АР

Милан е на крачка от привличането на Алваро Мората, гръмна „Гадзета дело Спорт“. Според изданието „росонерите“ са готови да платят 70 млн. евро на Реал Мадрид и да дадат годишна заплата от 10 млн. евро на нападателя.

Вчера изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне потвърди, че клубът търси още един качествен централен нападател, като вариантите са Андреа Белоти, Алваро Мората и Пиер-Емерик Обамеянг. „Ще видим кой от тях ще изберем, въпреки че имаме поглед и върху други играчи“, заяви Фасоне.

„Гадзета дело Спорт“ пък твърди, че именно Мората е на първо място в трансферния списък. Реал Мадрид обаче не желае да се раздели с испанския национал за по-малко от 90 млн. евро, което може да се окаже проблем.

Мората бе близо до Милан и преди месец, но тогава реши, че не иска да предава Ювентус, където игра две години. След това обаче пропаднаха последователно вариантите му за трансфер в Манчестър Юнайтед и Челси и поради това нападателят е готов да отиде на „Сан Сиро“. Мората е наясно, че и през новия сезон няма да бъде титуляр в Реал.

От последните преговори с Мората Милан успя да се подсили с добрия му приятел Леонардо Бонучи, Лукас Билия, Франк Кеси, Андреа Конти, Матео Мусакио, Рикардо Родригес и Хакан Чалханоглу.
Според друго италианско издание „СпортИталия“ Мората наскоро е сменил агента си и е бил окуражен да премине в Милан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА