19 Юли, 2017 20:10 1 106 0

Има сделка! Мората отива в Челси за €80 милиона

  • алваро мората-
  • реал мадрид-
  • мората-
  • трансфер-
  • челси-
  • нападател

Мората чупи рекорда за най-скъп испански футболист

Има сделка! Мората отива в Челси за €80 милиона - 1
Снимка: Shutterstock

Нападателят Алваро Мората си намери нов отбор. По време на трансферния прозорец името му беше свързвано с няколко тима, но развръзката е съвсем близо. Испанският национал избра Челси.

„Скай спортс” и „Марка” съобщиха, че Реал (Мадрид) и Челси са постигнали договорка за 24-годишния испански национал, който иска да играе редовно – нещо, което мадридчани не могат да му обещаят.

Алваро Мората ще напусне лагера на Реал съвсем скоро, за да мине медицински прегледи и да подпише с английските шампиони. Испанецът бе една от топ целите на треньора Антонио Конте.

Предполагаемата сума, за която ще бъде осъществен трансферът, е около €80 милиона. Това ще направи Алваро Мората най-скъпият испански футболист в историята. Манчестър Юнайтед също имаха интерес към нападателя.

В крайна сметка Реал и Челси са постигнали договорка за трансфер, който влияе пряко и на италианския Милан. „Росонерите” също бяха наредени на опашката за Мората. По всичко личи, че сега италианците ще се насочат към Андреа Белоти от Торино.

През миналия сезон Алваро Мората отбеляза 15 гола в 26 мача за Реал (Мадрид) в испанското първенство. Два сезона той игра и в Италия, носейки екипа на Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА