Last news in Fakti

19 Юли, 2017 10:49 2 869 0

Роналдо чака още едно дете!

  • роналдо-
  • дете-
  • бременна-
  • приятелка-
  • баща-
  • джорджина-
  • кристияно роналдо-
  • футболист

Футболната звезда чака дете от приятелката си Джорджина

Роналдо чака още едно дете! - 1
Снимки: Instagram

Кристиано Роналдо пак ще става баща. Звездата на Реал Мадрид потвърди слуховете, свързани с настоящата му проиятелка, които се носят от известно време от страниците на таблоидите.

Португалският футболист потвърди пред испанския вестнил El Mundo, че приятелката му Джорджина Родригес е бременна.

Кристиано, който през юни стана баща на близнаците Ева и Матео, сега чака четвъртото си дете от 23-годишната красавица, с която започна да излиза миналата година.

В понеделник Роналдо за пръв път обяви публично, че чака дете от своята приятелка. "Да, много съм щастлив", каза португалецът в интервю за испанският вестник, запитан дали се радва на новината, че отново ще става баща.

Роналдо има и 7-годишен син, който също като близнаците е роден от сурогатна майка.

Роналдо чака още едно дете!

Самоличността на майката на Младши така и не бе разкрита и таблоидите все още гадаят. Някои от тях, сега са сигурни, че са открили мистериозната самоличност на майката на близнаците, която според източници живее в Сан Диего и е получила около 13 милиона долара от Роналдо.

Преди няколко дни Роналдо показа голямото си семейство в Instagram. На кадъра се вижда понаедрелия корем на Джорджина, Кристиано-младши, сестрите Елма и Катя Авейро, по-големия му брат Хюго, майка му Мария Долорес и племенника Родриго.

Роналдо чака още едно дете!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА