19 Октомври, 2017 11:56 1 117 1

Мбапе отказал на Реал заради Роналдо

  • мбапе-
  • роналдо-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • трансфер

Френският нападател не искал португалеца за съотборник

Френската звезда Килиан Мбапе е отказал да премине в европейския клубен шампион Реал Мадрид заради Кристиано Роналдо, Гарет Бейл и Карим Бензема. Това заяви агентът на ФИФА и легенда Хосе Мария Мингея.

През лятото 18-годишната сензация напусна Монако в посока ПСЖ, където играе под наем, а след края на сезона богаташите са длъжни да го откупят срещу 180 милиона евро. Това ще направи нападателя втория най-скъп футболисти в историята след съотборника му Неймар.

"Барселона можеше да купи Мбапе за 120-130 млн. евро. Говорих с бащата на Килиан и той каза, че синът му мечтае да играе с Лео Меси след напускането на Неймар. Трудно е обаче да се работи с Бартомеу. Мбапе не искаше в Реал заради Роналдо, Бейл и Бензема", заяви Мингея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 imeto

    6 0 Отговор
    Не разбирам, защо пишете глупости. Мбапе е фен на Роналдо от малък - даже има снимки с него. Малко си проверявайте информациите преди да пишете глупости и да се излагате. Пълнежи.