17 Ноември, 2017 11:11 1 851 7

Не приеха кандидатурата на Любо Пенев за президент на БФС

  • пенев-
  • бфс-
  • президент-
  • конгрес-
  • кандидатура-
  • регистър

БФС още няма регистър", заявиха от Черногорец (Ноевци)

Кандидатурата на Любослав Пенев за президентския пост в БФС бе издигната официално тази сутрин. Представител на аматьорския Черногорец (Ноевци) пристигна в 10:30 часа пред националната база в Бояна с уведомително писмо за кандидатурата на "Ел Голеадор". То обаче не бе прието в канцелариите на съюза поради административна пречка. Ето какво каза човекът от Черногорец:

"Не ни приеха писмото, защото не са готови - нямат регистър. Това нормално ли е? Днешната дата е избрана символично. Това е писмо за намерението за кандидатиране на г-н Любослав Пенев. Човекът е професионалист и ще работи за благото на българския футбол. Като мине Изпълкома, ще внесем документите. Но в БФС не са готови. Това е безхаберие. Издига го футболен клуб от аматьорския футбол - издига го Черногорец (Ноевци).

Амбицията на Любо Пенев е да оправи футбола. Ще имаме инициативен комитет, ще имаме пресконференция. Все още не сме говорили с ЦСКА и Левски. Накрая народът ще ги измете. Хората убедиха Любо Пенев да се кандидатира, няма никакви кръгове. Красен Кралев е доволен от работата на Борислав Михайлов? Вие сериозно ли го говорите това? Вътре в БФС е анархия. Нямат регистър, а идва конгрес", каза представителят на Черногорец пред медиите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    15 4 Отговор
    Дано след като си оправят реигстърната система в БФС и кандидатурата на Пенев бъде приета, да бъде и избран за президент. Това е човекът, който може да оправи нещо. От една страна, има качествата, а от друга - не му пука от никой. Затова тойтрябва да спечели !
  • 2 Абе ни съ бутай бе

    9 9 Отговор
    Любо е недоразвит простак с огромно самочуствие, със сигурност ще се обижда и сърди, ще има скнадали, обидни изказвания, накрая ще го изгонят ..... няма смисъл да се кандидатира, все едно аз да се кандидатирам за президент
  • 3 Насо

    12 1 Отговор
    Нека има промяна. Може да стане малко по-добре. За по-зле надали няма на къде повече.
  • 4 Гост

    3 0 Отговор
    Административна неуредица не може да бъде причина да се откаже достъп до кандидатура или услуга. Да се оправя чиновника и съотвентата институция. Гражданинът е спазил срока. Също така не може да се връщат документите заради грешки. Може да се издаде предписание за остраняване на неуредиците в срок.
  • 5 Гонзо

    0 1 Отговор
    Тоз пуяк ли беше великият готвач на супи? Безмозъчен пундьо!
  • 6 гощо

    0 0 Отговор
    Любо Пенев автоматично значи Б.Борисов!!!! Но нека има промяна може да е за добро! По зле няма на къде да е!
  • 7 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Няма страшно! Я оправи футбола, я-не --- ние ще "духаме супата"!