28 Ноември, 2017 11:01 3 558 12

Кобрата: Никога няма да мога да удрям толкова силно

  • кобрата-
  • пулев-
  • контузия-
  • сила-
  • удар-
  • възстановяване

"Възстановен съм на 95%, до 1-2 седмици ще започна да тренирам яко", обяви Пулев

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се възстановява по-бързо от очакваното и ще може да излезе на ринга още в началото на 2018 година, информира Нова телевизия. Благодарение на модерен метод за лечение, който се прилага на известни тенисисти и футболисти, Кубрат се възстановява по-бързо от очакваното. Самият Кубрат засилва натоварванията, като се очаква до седмица-две да започне пълноценни тренировки.

"Още първия път като се върнах от Германия, доцентът каза, че няма да имам никога повече тази сила. Малко ще намалее силата, съвсем малко, но на един тон удар от 2-3 кг какъв е проблемът. Смятам, че на 95% съм възстановен, въпреки че те все пак се притесняват. Смятам, че до 1-2 седмици, ако се чувствам добре, ще започна да тренирам яко", каза Пулев.

Както е известно, боксьорът ни получи 30% разкъсване на гръден мускул по време на подготовката си мача с Антъни Джошуа, който бе отложен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    33 6 Отговор
    Според мен се излекува още на 30 Октомври
  • 2 xxx

    26 15 Отговор
    Идиот, ти никога не си можел да удряш силно.
  • 3 япа тоя

    15 1 Отговор
    Поредната лъжа,използвана като извинени
  • 4 123

    13 2 Отговор
    Срещу кого ще се бие? Него го забравят вече за големия бокс.Който не разбрал да провери мачовете за всички свтовни пояси.Пулев го няма никъде.Тя птичката каца веднъж на рамото.Който я хванал хванал другото са топки.
  • 5 Ники

    7 2 Отговор
    И според мен е измислена тази контузия ... те като оценят че не е в оптимална форма и не е подготвен и ще загуби .. остава въпросът да иде да падне и да вземе парите или да чака по удобен момент ... като не се смъква в класациите и му дават възможност да направи няколко силни двубоя от който пак ще вземе пари ... сметки страшни са там ..
  • 6 хазарт

    8 2 Отговор
    Кобрата е посъветвал приятели месец преди мача да не купуват билети,защото мач няма да има
  • 7 Бай хой

    5 1 Отговор
    Тоя е голям смешник и страхливец ,това да не е школата да чупиш на малките ръцете,и да се правиш на велик ,насра се като чу ,че ще се биеш с Джошуа ,к,ъв българин си бе мухъл скрии се под полата на Андреа и не се показвай срам ди за цялата нация:: продължавам напред.

    Коментиран от #8, #10

  • 8 Грую

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Бай хой":

    Не си прав! Ние българите винаги искаме всичко да стане веднага и на всяка цена и разбира се да бъде в наша полза. Стабилността на практика се гради много дълго време и тя плод на това да си стоиш на мястото и да понасяш и преодоляваш ударите. Така е и в живота, а в спорта победата е за по-подготвения и за онзи, който издържи повече.И ние сега като народ искаме да се пишем с велика история, че сме създатели на компютъра, на Европа и на света едва ли не, но макар и способни нито сме толкова организирани, като по-богатите от нас, нито работим толкова, а пък да не говорим за коректност, а иначе имаме навика да изискваме за себе си само най-доброто, но сме в състояние да дадем на другите същото. Ето затова не ни се получават нещата. В крайна сметка в живота лесно се взима и по легален и по нелегален начин, но когато искаш да дадеш е въпросът дали можеш и ще имали кой да поиска да вземе. Кубрат може да дава и както виждаш има на кого, за което аз само мога да кажа "браво".
  • 9 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор
    ти кога си удрял силно хахахаха
    излекуван е
    бесния язовец го каза правилна още на 30 октомври
  • 10 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Бай хой":

    прав си никой боксьор до сега такава глупост не е правил да не излезе за мач
    само нашия смог
  • 11 АнтъниДжошуа

    0 1 Отговор
    Контузията на ръката е от щракане с пръсти в чалготеките.
  • 12 Ludiq

    0 0 Отговор
    До сега му пускаха само боксови круши на ринга.Но Джошуа не е залък за неговата уста.Пак добре,че се отказа.Щеше да стане за смях.