8 Декември, 2017 12:28 1 116 1

Домусчиев: Вдигнахме много нивото

  • домусчиев-
  • ниво-
  • хофенхайм-
  • лудогорец-
  • лига европа-
  • критики

"Може и да не направихме най-силният си мач в ЛЕ, но едно нещо ме впечатли", коментира босът

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира класирането за 1/16-финалите в Лига Европа. Родният шампион направи 1:1 като гост с елитния германски Хофенхайм и ще играе в Европа и през пролетта.

"Може и да не направихме най-силният си мач в ЛЕ, но едно нещо ме впечатли - Лудогорец изигра мачовете от групите като отбор и сплотен колектив, а не като индивидуалности. Доволен съм от големия успех, който постигнахме. Определено нашият клуб вдигна много нивото. Стигнахме дотам, че се приема за провал, ако не излезем от групите.

Щом търпим критики за играта след днешния успех, това означава, че очакванията към нас са доста големи. Ние ще работим все по-усилено, за да може да продължим да задоволяваме интереса на футболната общественост в България. Благодаря за подкрепата на нашите фенове и всички хора, които стискат палци и изживяват мачовете на Лудогорец в Европа! Тя ни даде допълнителен импулс в тежката битка с нашите изключително класни опоненти.", заяви босът на българския шампион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    0 0 Отговор
    Прав си е в случая.Колкото да сме всички от Левски и Цска.