Last news in Fakti

26 Януари, 2018 05:15 1 913 0

В Испания: Главата на Зидан е на дръвника

  • зидан-
  • уволнение-
  • реал мадрид-
  • купа на краля-
  • леганес-
  • издънка

Постът на французина се клати много сериозно след срама срещу Леганес

Позицията на Зинедин Зидан в Реал Мадрид е сериозно застрашена, категорични са мадридските медии след огромния резил на Белите срещу Леганес и отпадането от турнира за Купата на Краля.

Французинът бе считат за неприкосновен на „Сантяго Бернабеу“ след страхотните успехи, които донесе, но само за няколко месеца през този сезон всичко се промени тотално и кампанията се очертава като пълна катастрофа, освен ако тимът не успее да защити трофея си в Шампионската лига. Самият той призна, че оставането му в отбора зависи от сблъсъка с ПСЖ.

„Зидан застана начело на Реал преди 2 години и 21 дни, а 2017-а бе най-силната година в историята на клуба. По-малко от месец по-късно обаче, той изживява най-голямата си криза. На 19 точки от Барселона, отпадане за Кралската купа и предстоящ сблъсък с ПСЖ на Неймар, Кавани и Мбапе в Шампионската лига. Ясно е, че Зидан е застрашен, след като в момента плаща за грешките си през лятото“ написа вестник „Марка“.

„Той реши, че няма нужда да подсилва отбора преди началото на сезона, тъй като прецени, че съставът е достатъчно силен. Оказа се обаче, че играчите не се справят на необходимото ниво през сезона, а и не се вижда никаква реакция“ добави престижното издание.

В Каталуния очаквано се насладиха на провала и местните медии злорадстват сериозно след случилото се на „Бернабеу“. Разбира се случилото се в Мадрид отеква из целия свят и е абсолютно сигурно, че напрежението около Реал и Зидан се покачва неимоверно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА