8 Февруари, 2018 14:56 1 550 1

Асен Букарев напусна изненадващо Левски

  • пост-
  • букарев-
  • левски-
  • напускане

Координаторът по спортните въпроси се задържа едва три месеца на поста

Координаторът по спортните въпроси на Левски Асен Букарев изненадващо подаде оставка и тя е била приета от ръководството, информира "Дарик Радио". Мотивите за решението на досегашния шеф, който вчера навърши 39 години, не са ясни.

Букарев беше повишен на тази длъжност в средата на ноември 2017 година, когато Даниел Боримиров беше освободен като спортен директор на „сините“.

„Разделих се с Левски по взаимно съгласие. Разбира се, че има причини, за да си тръгна. Или по-точно - да се разделим. Засега обаче не искам да изпадам в каквито и да е било подробности и да говоря "как" и "защо"”, заяви Букарев пред "Блиц".

„По ирония на съдбата си тръгвам само няколко часа след моя рожден ден, но понякога се случват и такива неща в живота. Да, направихме селекция, подготвихме се за пролетния полусезон на продължителния лагер в Малта. Но... За някои вероятно раздялата звучи прекалено сензационно. Тя обаче е факт. Сега ще се сбогувам с футболистите”, добави Буки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 0 Отговор
    Той наше момче Армейче бе! Ко диреше у туй отборче в крайният квартал?!?!