8 Февруари, 2018 19:35 1 189 0

Дадоха ни минимални шансове за медал от ПьонгЧанг

  • шансове-
  • медал-
  • българия-
  • олимпиада

Нашите със спортисти в топ 8 на някои дисциплини, смятат статистици

Компанията за статистически проучвания "Грейснот" тотално отписа България от битката за медалите на Олимпиадата в ПьонгЧанг.

Тя проведе изследване, базирано на индивидуалните и отборни резултати на участниците от предишните олимпийски игри, както и на други големи състезания като световни първенства и световни купи, пише "Блиц".

България, Словения, Дания и Нова Зеландия са сред страните, които ще имат представители в топ 8 на някои от дисциплините и евентуално може да поднесат изненада, показват сметките.

Номер 1 по медали в отсъствието на Русия трябва да бъде Норвегия с 41 медала, следвана от Германия (39) и САЩ (29). "Неутралните" спортисти от "сборная" пък ще вземат едва 8 медала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА