Last news in Fakti

7 Февруари, 2012 19:10 1 160 5

Бербатов чака покана за националния

  • димитър бербатов

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че би променил решението си и би се върнал в националния отбор на България.

Както е известно абсолютният голмайстор на „трикольорите“ взе еднолично решение да прекрати кариерата си в националната гарнитура през май 2010 година, припомня Гонг.бг.

Митко Бербатов заяви че не изключва да се завърне в българския национален отбор, но уточни, че никой към момента не му е отправял покана за подобно нещо.

„Не съм разговарял с Любо Пенев по този въпрос. Ако получа покана може би ще обмисля пак. Засега обаче за мен по-важно е да заиграя за клубния си тим, защото ако нямам игрови минути с Манчестър Юнайтед, не смятам, че мога да помогна много на националния отбор“, коментира Бербатов.

Както е известно по-рано днес Манчестър Юнайтед подписа договор за спонсорство с мобилния оператор Globul, който от своя страна ще предостави отлични възможности за клиентите си, които симпатизират на „червените дяволи", отбелязва Топспорт.бг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    nete shtem veche.kogato beshe pokanen se napravi na hrabrata cheshma a sega si na kolene.
  • 2 Любо Дори

    0 0 Отговор
    Да хващаш пътя и да си седиш там в Манчестър.Сега съра като те натири и веднага се замисли да се връщаш.
  • 3 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    До СОТО ГРАНДЕ
    Това момче е феномен във футбола.Сигурен съм,че го харесваш и незнам защо коментара ти е отрицателен!
  • 4 Не ми пука за футбола

    0 0 Отговор
    Тука има,тука нема.Смешници.
  • 5 капитен

    0 0 Отговор
    като не го пускат да играе в юнайтед ,националния му остава единствената възможност да поиграе футбол.дано да е успешно