Last news in Fakti

9 Февруари, 2012 08:55 1 436 1

Капело хвърли оставка. Англия с нов треньор на Евро 2012 - Видео

  • фабио капело-
  • хари реднап-
  • англия-
  • футбол
Капело хвърли оставка. Англия с нов треньор на Евро 2012 - Видео - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

След седмици на напрежение около бъдещето на Джон Тиери като капитан на националния отбор на Англия, кризата намери разрешение. Треньорът на Tрите лъва Фабио Капело подаде оставка, предаде Би Би Си.

В късния следобед на сряда на стадион Уембли се е състояла среща с президента на футболната асоциация Дейвид Бърнстийн и генералния секретар Алекс Хоум. След кратък разговор станало ясно, че Капело държи на Джон Тери за предстоящото Европейско първенство в Полша и Украйна, а Футболната асоциация не иска защитникът на Челси да е капитан на националния отбор, заради неговите расистки изцепки.

Липсата на сближаване на позициите накарало Капело да напусне. Според букмейкърите, фаворит за нов селекционер на Трите лъва е замесеният в данъчен скандал Хари Реднап.
Името на новия селекционер се очаква да стане ясно днес в ранния следобед.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пътник

    0 0 Отговор
    Абе,казах аз,че Венци неудържимо пътува
    напред във времето-ето,вече е 100 пред нас
    в Обединеното Кралство!