Last news in Fakti

10 Февруари, 2012 11:50 959 0

Скандалите около Пиърс започнаха

  • пиърс-
  • англия-
  • селекционер-
  • скандали-
  • фа-
  • бевингтън-
  • инс
Скандалите около Пиърс започнаха - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

По-малко от 24 часа, след като бе пое временно английския национален тим, Стюарт Пиърс се качи на заглавията на местните вестници и то по неприятни теми, предаде БГНЕС.

Пресата в Англия разкри, че братът на "Психо" е член на крайно дясната Британска националистическа партия. От ФА обаче побързаха да защитят временния селекционер на "трите лъва". "Имаше няколко случая, при които Пиърс бе попитан по този въпрос. Той ясно заяви, че не е замесен в политическите възгледи на брат си. Мисля, че това по-скоро е въпрос за брата на Стюарт. Не мисля, че трябва да съдим някого заради възгледите на брат му", сподели управляващият директор на националния отбор Ейдриън Бевингтън.

Това обаче не е единственият проблем около Пиърс. Медиите на Острова припомниха и случката от 1994 година, когато той нарече Пол Инс "арогантна черна п***а". По този въпрос ФА решиха предвидливо да не коментират. "Няма да се връщаме на тези неща днес. Със сигурност не мога да говоря за този коментар", сподели шефът на ФА Дейвид Бърнстийн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА