Last news in Fakti

8 Април, 2019 16:00 2 404 4

Адвокатът на Кристиян Добрев: Действителните събития са други

  • кристиян добрев-
  • побой-
  • радостин василев-
  • септември

Въпреки видеото, се оказа, че нещата "сериозно се различават"

Адвокатът на Кристиян Добрев: Действителните събития са други - 1
Снимка: БГНЕС

Мълчанието около директора в Септември Кристиян Добрев бе нарушено. Той бе обвинен в нанасяне на побой по време на двубой от аматьорска лига по минифутбол, вследствие на който младо момче е със счупен на две места нос. Въпреки видеото, с което е гарниран случаят, се оказва, че той е пореден в публичното пространство напоследък, в който нещата не са така, както изглеждат. Или поне така твърди Радостин Василев, който явно ще защитава интересите на Добрев по случая. Ето какво написа Василев във фейсбук:

"Във връзка с излъчен репортаж в сутрешния блок на "Нова телевизия" относно инцидент на футболна среща от аматьорска лига и твърдения от няколко лица за побой на младеж, с участието на Кристиян Добрев, в качеството ми на негов адвокат ви информирам, че действителните събития по време на споменатата футболна среща сериозно се различават от предоставената пред медията версия. В следващите дни ще ви информираме за позицията на Кристиян Добрев относно инцидента и ще предприемем необходимите действия пред компетентните органи."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 човек от село

    18 1 Отговор
    Предпочитам да вярвам на очите си , а не на приказките на разни адвокати,принципно адвокатите ако бъдат сложени на "лъжомера" ще
    му изкривят стрелката!

    Коментиран от #2

  • 2 ЧОВЕК ОТ ГРАДА

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "човек от село":

    АБЕ ПАЛЯЧО ЗАЩО ОТРИЧАШ ОЧЕВИДНИ ФАКТИ ЗАСТАНИ ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО И СЕ ВИЖ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАШ КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СИ НАМЕРИТЕ МАЙСТОРИТЕ.АКО ПРЕБИЯТ ТВОЕТО ДЕТЕ И ГО ОБЕЗОБРАЗЯТ ТИ КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ.АЗ ПОЗНАВАМ ТОВА ДЕТЕ И НИКОГА НЕ СЕ Е БИЛ И Е ДОБРЕ ВЪЗПИТАН КАК ЩЕ ВИ НАЛЕТЯТ ДЕЦАТА ТА ВИЕ СТЕ ПИЛИ БИРИ ПРЕДИ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ.ВСИЧКИТЕ ХОРАТА ИСКАМЕ ВЪЗМЕЗДИЕ И ДА СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ.ВИЕ СТЕ КОМПЛЕКСАРИ И НАПЪЛНО БЕЗДУШНИ ТЪПАНАРИ !!!!КАК СПИТЕ ????НЕ СЪНУВАТЕ ЛИ КОШМАРИ????ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ВСИЧКО В ТОЗИ ЖИВОТ СЕ ВРЪЩА ТРОЙНО И НАЙ ВЕЧЕ НА ДЕЦАТА ВИ КОИТО СИГУРНО ПРИЛИЧАТ НА ВАС ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ!!!!!СРАМУВАМЕ СЕ ЧЕ СЕ НАРИЧАТЕ БЪЛГАРИ !
  • 3 ЧОВЕК ОТ ГРАДА

    6 0 Отговор
    ТОЗИ КОМЕНТАР НЕ Е ДО ЧОВЕК ОТ СЕЛО АДМИРАЦИИ КЪМ НЕГО
    КОМЕНТАРА Е КЪМ АДВОКАТА НА ДОБРЕВ И САМИЯТ НЕГО
  • 4 Бай Хой

    5 0 Отговор
    Мдам, АМФЛ на ПЖИ като цяло е много селска и комплексарска лига...ръгането и тупаниците + агитките които седят около клетките и псуват и заплашват футболистите е нещо нормално там. Организацията не коментирам , а думите му че имали охрана просто хвърлят в бурен смях цялата зала. Но назобени и озлобени чичаци и селяндури е пълно за съжаление. Има обаче и нещо друго - казвате деца ? Какви деца са на по 20 години ? Случаят не е приятен , но недейте да се превръщате в многострадалци ? Ако на 20 години Ви се виждат деца определено нещо не е в ред.