Last news in Fakti

12 Април, 2019 13:26 1 152 0

Атлетико Мадрид с оферта за Единсон Кавани

  • кавани-
  • оферта-
  • атлетико мадрид-
  • псж-
  • трансфер

Все по-усилено се говори, че уругваецът няма да остане в ПСЖ

Атлетико Мадрид с оферта за Единсон Кавани - 1
Снимка: БГНЕС

Атлетико Мадрид е готов да отправи оферта за нападателя на Пари Сен Жермен Единсон Кавани през лятото. Все по-усилено се говори, че уругваецът няма да остане на "Парк де Пренс" и от френския шампион вече му търсят купувач. "Дюшекчиите" ще се възползват от този факт и се наредиха първи на опашката за подписа му. От Атлетико са го набелязали за заместник на Диего Коща, чието бъдеще на "Уанда Метрополитано" е под сериозна въпросителна.

Пари Сен Жермен е поставил цена от 37 милиона евро за Кавани. Самият футболист изглежда също е склонен да потърси ново предизвикателство и с удоволствие би поел в посока Примера дивисион, след като вече игра в Серия "А" и в Лига 1. Още повече, че в Мадрид той може да се събере със сънародниците си Хосе Хименес и Диего Годин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА