6 Юни, 2019 11:30 13 318 10

Нови позитивни новини около Шумахер

  • екълстоун-
  • шумахер-
  • изказване-
  • надежди-
  • състояние-
  • формула 1

Бърни Екълстоун загатна, че състоянието на легендата на Формула 1 може да се подобри

Нови позитивни новини около Шумахер - 1
Снимка: БГНЕС

Огромно раздвижване се наблюдава сред феновете на Михаел Шумахер в социалните мрежи след изказване на бившия шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун.

Белокосият 88-годишен бос говори за здравето на германеца в трейлъра на новия филм за шампиона и даде огромна доза оптимизъм на феновете на пилота.

"Засега той не е в състояние да бъде с нас, но когато се оправи, ще отговори на всички въпроси", каза Екълстоун, което накара мнозина да повярват, че той разполага с новини около състоянието на Шумахер, които все още не са публично известни.

Плюс това феновете на седемкратният шампион не спират да цитират и друго изказване от трейлъра на филма, това на съпругата му, която казва - Михаел е боец и никога няма да се откаже!


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЛЛ

    13 49 Отговор
    ....ше са оправи ,когато аз стана шампион във Формула 1

    Коментиран от #3, #10

  • 2 Патриот

    26 5 Отговор
    За съжаление болниците просто подържат един жив труп за да смучат пари. Толкова години не можаха да направят нищо, че сега ли?
    Аз като негов фен, също искам да го видя отново на крака, дори и зад волана, но си давам сметка, че това е невъзможно.
    Ще го подържат за да изсмучат максимума от името.
  • 3 Голем зор да кара ски

    3 18 Отговор

    До коментар #1 от "АЛЛ":

    Даже и тогава няма да се оправи, той е един зеленчук в момента:-)
  • 4 Йосип Броз Тито

    26 1 Отговор
    Ми дано се оправи човека, но вече загуби почти 5 години от живота си.
    Дори и да се оправи някой ден, най-вероятно ще има петна в паметта и много неща няма да си спомня... Но това само времето ще го покаже, на нас ни остава да му пожелаем усех, в тази тежка битка!
  • 5 Mммм даааа

    16 1 Отговор
    Ските се оказват по-опасен спорт от автомобилзма и мотоциклетизма.
    Дано се оправи по-скоро човекът.

    Коментиран от #7

  • 6 Зайко Байко многознайко

    9 1 Отговор
    Желая всичко най-добро на Шумахер, проблемът идва от това, че в етиологично отношение ( т.е.време на произход ) нервната тъкан е най-млада, и механизмите и за възстановяване са слабо развити за разлика да речем от епителната тъкан. Другото е бизнес, ще го поддържат максимално и максимално ще изцеждат застраховката.

    Коментиран от #9

  • 7 дав

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Mммм даааа":

    Човешкото тяло има шансове за оцеляване при удар до към 40-45км в час, не помня с точност. Всичко нагоре води до травми несъвместими с живота. Много по малко е нужно за да ти отиде главата, затова са каските. Та на ски, мотор, колело с висока скорост, като се фърлиш си еднакво умрял. Разликата е, че при ските, традиционно заради много по ниската скорост имаш време за реакция, заемане на позиция за удар, заобикаляне на препятствие при мотор, кола, него просто го няма. Трябва да се пазим, че не се знае никога...
  • 8 Бай Стою касапина

    9 1 Отговор
    Шуми, не се предавай. Това е най-голямото състезание в живота ти. Трябва да се справиш!
  • 9 Корина е светица

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Зайко Байко многознайко":

    При Шумахер ,нещата отдавна не опират до застраховки, а Шумахер е още жив благодарение на сериозните си финансови възможности , и борбата на неговата жена до последно, да не му изключват системите.Във всички други случаи , Шумахер отдавна щеше да е заровен , и верни фенове да му носят цветя на гроба . Със средствата които са изразходени за неговото поддържане и лечение , хонорарите на известни светила в медицината , вероятно би могло да се построят и оборудват няколко болници. Това са възможностите , на богатите и успели хора , макар че понякога и те плачат.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.