5 Август, 2019 11:02 3 527 5

Петрович: Не знам дали ще издържим!

  • евандро-
  • проблеми-
  • програма-
  • натовареност-
  • умора-
  • зоря луганск-
  • лудогорец-
  • петрович-
  • цска

"Програмата е много натоварена и съм притеснен", разкри треньорът на ЦСКА

Петрович: Не знам дали ще издържим! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович не остана особено доволен от представянето на "червените" при победата с 1:0 над Ботев (Враца). В герой пак се превърна Евандро. Сръбският специалист алармира, че няма да бъде добре за отбора, ако той спре да вкарва, тъй като "армейците" нямат друг футболист, който да може да донесе головете.

Петрович е притеснен и заради натоварената програма, която предстои на "червените", като се надява играчите му да издържат физически. В четвъртък е домакинството на Зоря от Лига Европа (от 20:30 часа), в неделя е гостуването на Лудогорец, а на 15 август е гостуването в Украйна.

"Играхме 120 минути срещу Осиек и трябва да кажа, че не бяхме максимално концентрирани днес. Пътуването също изигра своята роля, тъй като да играеш на два фронта е трудно. Доста тежко е да гониш резултати и в двата турнира. Трябва да кажем, че Ботев (Враца) днес дойде и игра добър футбол. Първата част не направихме нищо, докато те играха добре", каза Петрович пред Диема Спорт.

"Второто полувреме напипахме верния ритъм и пресирахме съперника. Тогава създадохме положения. Евандро отново се оказа човекът на точното място. Отново обаче имахме проблеми в предни позиции. Когато Евандро не вкарва, ще имаме проблеми. В предни позиции имаме още играчи, които трябва да вкарват”, каза сърбинът.

„Не знам как ще издържим в тази натоварена програма, която ни предстои. Ще ни бъде тежко в този натоварен график, тъй като нямаме толкова много избор в състава. Мога да изтъкна Раул Албентоса в днешния мач, който отново се представи добре. 120 минути игра в Хърватия. И днес отново не направи нито една грешка. От него съм много доволен. В защита, като цяло, играта изглежда добре, но в средата и в атака не разполагаме с чак толкова различни изпълнители”, завърши Люпко Петрович.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сметки далечни

    7 6 Отговор
    разбира се , че не можете да "издържите". Предварително е ясно , след като едва побеждавате слабаците.

    Коментиран от #5

  • 2 Кой68

    4 7 Отговор
    Люпко стар си😉.Дай път на младите и на съвременното........Що се хвана на номера на Микрето?
  • 3 Пловдив

    5 0 Отговор
    Освен че трябват нови класни играчи основно бекове и крила, наистина ЦСКА не пресира противниковите футболиси, дори в своето поле! Това остана от Ел Маестро, а трябва да са коригира. При Стамен Белчев, ЦСКА пресираше дори и пред наказателното поле на опонентите си! А сега стоят, гледат и чакат противниците да разиграват топката и евентуално сами да сбъркат!?! А не трябва да е така, когато срещу теб са по-слаби футболисти.

    ЦСКА НЕ ПРЕСИРАТ ОПОНЕНТИТЕ СИ ! ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА СЛАБОСТ НА ЧЕРВЕНИТЕ. НЕ ИГРАЯТ ТЯЛО В ТЯЛО И НЕ ОТИВАТ В ПРОТИВНИКОВИЯТ ИГРАЧ ЗА ДА СЕ ОТНЕМЕ ТОПКАТА, А СТОЯТ НА РАЗСТОЯНИЕ И МУ ДАВАТ ВРЕМЕ ДА ИЗМИСЛИ КЪДЕ ДА ПОДАДЕ - ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ КОРИГИРА В ЦСКА !!! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!

    Коментиран от #4

  • 4 ZZZ

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пловдив":

    Само ЦСКА
  • 5 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "сметки далечни":

    От гей арена Виваком не се обаждайте когато говорим за футбол!