Last news in Fakti

2 Октомври, 2019 08:18 1 371 2

Нова порция футбол в Шампионската лига днес

  • футбол-
  • шампионска лига

Гвоздеят в програмата е сблъсъкът между Барселона и Интер на “Камп Ноу”

Нова порция футбол в Шампионската лига днес - 1
Снимка: БГНЕС

Тази вечер ще се изиграят още осем двубоя от Шампионската лига в групите от Е до Н. Безспорният гвоздей в програмата е сблъсъкът между Барселона и Интер на “Камп Ноу” от 22,00 часа.

И двата тима стартираха с равенства съответно срещу Борусия Дортмунд (0:0) и Славия Прага (1:1) и нямат право на нови грешни стъпки. В другия мач от групата Славия приема в Прага Борусия, който е от 19,55 часа.

В исторически план Барселона играе успешно у дома срещу Интер, като е постигнал четири победи без да допусне гол. Дали тази тенденция ще се запази предстои да разберем тази вечер.

Носителят на трофея Ливърпул пък приема Ред Бул Залцбург. Воденият от Юрген Клоп тим изчерпа правото си на грешки при загубата с 0:2 от Наполи на старта, докато австрийския клуб разгроми Генк в голово шоу с 6:2.

Предимствата на Ливърпул са много, като сред тях е и домакинството. “Мърсисайдци” са в серия от 22 срещи без загуба в евротурнирите на “Анфийлд”, като в последните пет дори не допуснаха гол. В другия мач от програмата в групата Генк приема Наполи и нова загуба може да намали шансовете на белгийците дори за третото място в група.

В друг интересен мач тази вечер Челси гостува на Лил. И двата тима загубиха първите си мачове и днес ще се опитат да се реваншират на феновете си. В другия мач от групата се изправят Валенсия и Аякс.

От 19,55 часа
Генк - Наполи
Славия Прага - Борусия Дортмунд

От 22,00 часа
Ливърпул - РБ Залцбург
Барселона - Интер
Зенит Санкт Петербург - Бенфика
РБ Лайпциг - Лион
Валенсия - Аякс
Лил - Челси


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 1 Отговор
    Готино ще е Интер да напляска Дуспалона!
  • 2 БОЙКО БОРИСОВ

    1 1 Отговор
    ВСЕ ОЩЕ СМЕ В ИГРАТА ЗА Volkswagen ПА КАТ НЕ СТАНЕ НЯМА ЛОША РЕКЛАМА🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒 ВСИЧКИ ШЕ ВА КАЧА НА ПОЖАРНАТА