Last news in Fakti

6 Октомври, 2019 15:31 1 106 0

Стойчо Младенов спечели Купата на Казахстан

  • младенов-
  • атирау-
  • кайсар-
  • финал-
  • продължения-
  • червен картон-
  • купа на казахстан

Воденият от българския специалист Кайсар спечели на финала след продължения

Стойчо Младенов спечели Купата на Казахстан - 1
Снимка: БГНЕС

Стойчо Младенов изведе Кайсар (Кизилорда) до спечелване на Купата на Казахстан, след като на финала тимът му се наложи с 2:1 след продължения над Атирау в драматичен мач. „Вълците“ на българския специалист бяха изоставащи в резултата и с човек по-малко две минути преди края, но успяха да стигнат до триумфа с гол в самия край на продълженията.

Първото полувреме протече скучно за зрителите, не предложи особени опасности пред двете врати, въпреки че Кайсар имаше леко предимство в играта.

Развитието на играта не се промени особено след почивката. В 67-ата минута Петър Желчак даде аванс на Атирау, а две минути по-късно Асхат Тагиберген остави тима на Стойчо Младенов с човек по-малко.

Въпреки числено намаления си състав Кайсар успя да изравни. Игор Зенкович се разписа за 1:1 две минути преди края на редовното време и прати мача в продължения.

Само три минути след началото на допълнителното време двата отбора отново се оказаха с изравнени състави, тъй като Жак Нвем от Атирау получи червен картон.

В добавеното време на второто продължение капитанът Думан Нардзилдаев донесе победата на Кайсар с хубав удар от дъгата на наказателното поле, с който прати топката в горния ляв ъгъл на вратата на Атирау.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА