Last news in Fakti

17 Октомври, 2019 16:24 1 145 4

Хубчев пред „Билд”: България има проблем с расизма

  • петър хубчев-
  • национален отбор-
  • расизъм-
  • петър хубчев-
  • национален отбор-
  • расизъм

Това, което се случи, е срамно и от него боли дяволски

Хубчев пред „Билд”: България има проблем с расизма - 1
Снимка: БГНЕС

„Расизмът е проблем в България!“. Това е заглавието на интервю, което най-големият вестник в Германия и Европа – „Билд“, е направил с бившия селекционер на националния отбор по футбол на България Петър Хубчев. 55-годишният специалист бе начело на държавния ни тим до май, когато напусна и бе сменен от Краси Балъков.

След това Хубчев почна работа в Левски. Героят от Световното първенство в САЩ през 1994 година бе потърсен от „Билд“ по повод расисткия скандал по време на европейската квалификация с Англия на стадион „Васил Левски“ в София.

„Това, което се случи, е срамно и от него боли дяволски. България има проблем с расизма“, каза Хубчев. Той е добро познато име в Германия, където игра за Хамбургер и Айнтрахт Франкфурт. След това бе треньор на Бад Филбел и вторите отбори на Айнтрахт и Волфсбург.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Благой

    6 0 Отговор
    Айде и тоя и той с мнение.
    България има проблем със законите и най - вече с НАКАЗАНИЯТА г-н Хубчев.
    Държавата показва, че не може да се справи с 200-300 лумпена....
    Не знам щом с тия отрепки не може да се справи....какво остава със организираната престъпност..направо не ми се мисли какво е там.

    Коментиран от #2

  • 2 фен

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Благой":

    Абсолютно вярно. Дори и съвременните българи не са расисти, да не говорим за онези спасили българските евреи. Не са расисти и онези пишлемета на стадиона, защото сигурно са толкова тъпи, че не знаят какво точно е расизъм. Всичко беше нагласено. Ако сега бъдат наказани не с някакви забрани, които няма да спазват и с глоби, които няма да платят, а с така че в квартала им да ги забравят за дълги години и с отнемане на цялото имущество на родителите им, затото те са виновни, дълго време такива прояви няма да видим.
  • 3 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    ТАПАНАРЧЕТО ОЩЕ ИСКА ДА Е СЪЩЕСТВИТЕЛНО !!!!!!!!
  • 4 Bulba

    1 1 Отговор
    Еееее ,треньорчето" щом сме такива големи ,,расисти" колко,цветни" играчи имаш в Левски!