Last news in Fakti

4 Ноември, 2019 14:58 1 184 2

"Златните момичета" на турне из България

  • художествена гимнастика

Искаме да дадем нещо наистина уникално на зрителите и феновете, казва Илияна Раева

"Златните момичета" на турне из България - 1
Снимка: БГНЕС

Шоу-спектакълът "Светът на Златните момичета" ще събере на една сцена всички настоящи национални състезателки по художествена гимнастика, които подготвят специални съчетания и изненади за публиката.

Освен тях, зрителите в "Арена Армеец" ще видят музикалните изпълнения на едни от най-големите и обичани звезди на поп и рок музиката у нас – Depp Zone Project, Дивна, Дара Екимова, Искрата, Веси Бонева, Д2 и СКАНДАУ ще вземат участие в шоуто, което може да се превърне в традиция за федерацията по художествена гимнастика, която е организатор.

“Искаме да дадем нещо наистина уникално на зрителите и феновете. То ще стане наша запазена марка, с която планираме да обиколим цялата страна и всеки да може да види прекрасните ни момичета. Искам специално да благодаря на всички групи и изпълнители, които се включват в шоуто и ни помагат гимнастиката да стига до повече и повече хора“, споделя Илияна Раева.

Първи подобен спектакъл беше проведен в Пловдив, където залата се оказа малка за всички желаещи да видят "Златните момичета“ на България.

В Русе, спектакълът ще се проведе на 19 ноември в "Арена Монбат“. Билетите за спектакъла са вече в продажба на epay.go и на касите на EasyPay в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 добре

    0 0 Отговор
    Голям праз....
  • 2 ритморитник

    0 0 Отговор
    Искаме да дадем нещо наистина уникално на зрителите и феновете, казва Илияна Раева. ХУБАВО,ИЛИЯНЧЕ,АМА ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ЗРИТЕЛИ,ФЕНОВЕ И ПУБЛИКА,БЕ ДУША?