21 Януари, 2020 18:30 1 190 3

Черно море загуби от украинци в контрола

  • футбол-
  • черно море-
  • александрия-
  • контрола-
  • александрия украйна-
  • пфк черно море

"Моряците" на Илиан Илиев отстъпиха с 1:3 на Александрия (Украйна) в Турция

Черно море загуби от украинци в контрола - 1
Снимки: ПФК Черно море

Отборът на Черно море отстъпи с 1:3 на Александрия Украйна в контролна среща, играна на базата на "Голд сити" в Алания, Турция. Срещата се проведе в четири части по 30 минути, като в първите 90 минути варненци доминираха, но в последната част допуснаха обрат. 15 минути преди края "моряците" останаха с човек по-малко, след като Дани Кики получи директен червен картон за грубо влизане в краката на съперников футболист.

Черно море загуби от украинци в контрола

Треньорът на Черно море Илиан Илиев заложи на Миодраг Митрович на вратата, а пред него в центъра на защитата си партнираха рожденикът Даниел Димов и Стефан Станчев. На десния бек бе Виктор Попов, а отляво Цветомир Панов. В средата на терена оперираха Патрик Андраде и Мехди Букаси, а по лявото крило започна Мартин Минчев. Отдясно бе каращият проби Габриел Лейте, на върха на атаката - Матиас Курьор, а зад гърба му действаше Илиан Илиев-младши.

Поради различни причини срещата пропуснаха Иван Дюлгеров, Лъчезар Йорданов, Мирослав Мирчев, Родриго Енрике.

Черно море загуби от украинци в контрола

Начало на мача.

В 12-ата минута украинците създадоха първата опасност в мача. Играч на съперника бе изведен добре в наказателното поле, но Миодраг Митрович успя да спаси. Минута по- късно Илиан Илиев стреля от пряк свободен удар, но стражът на Александрия успя да улови. В 15-ата минута Мартин Минчев получи вляво топката от Патрик Андраде и центрира добре в наказателното поле на задна греда, където бе Габриел, но малко не достигна на бразилеца да я отиграе. В 20-ата минута Черно море направи добра контраатака, Мартин Минчев пропусна топката за Цецо Панов, който проби по фланга и центрира по земя. Топката достигна до Илиан Илиев, който от границата на наказателното поле стреля, но топката срещна тялото на бранител. В 26-ата минута Патрик Андраде с прецизен пас намери Габриел вдясно, който центрира в наказателното поле към Матиас Кутьор. Нападателят насочи топката в горния десен ъгъл на вратата, но стражът успя да се разтегне и да избие.

Черно море загуби от украинци в контрола

Край на първата част.

В началото на втората част на мястото на Габриел в игра влезе младият Денислав Ангелов. В 6-ата минута Черно море откри резултата. Виктор Попов и Мартин Минчев добре разиграха топката по фланга, последният центрира в наказателното поле, където Денислав Ангелов реализира с крак за 1:0. В 12-ата минута принудителна смяна за Черно море. При центриране в наказателното поле Цветомир Панов и футболист на Александрия си удариха главите. На мястото на Панов влезе Фахд Актау. Бранителят на "моряците" е с рана на главата.

Черно море загуби от украинци в контрола

Край на втората част.

В началото на третата част Илиан Илиев пусна изцяло нов състав. На терена остават Мехди Букаси, Фахд Актау и Денислав Ангелов. Останалите са - Иван Дичевски, Стефан Станчев, Димитриос Хантакиас, Дани Кики, Велислав Василев, Йордан Радев, Васил Панайотов и Исмаил Иса. В 7-ата минута добър рейд на Денислав Ангелов, който подаде в дясно на Исмаил Иса, нападателят центрира меко в наказателното поле, където Ангелов с летящ плонж стреля с глава, но вратарят успя да спаси. В 16-ата минута на местата на Денислав Ангелов и Мехди Букаси влязоха Петър Вуцов и Жордао Кардосо. В 18-ата минута Иван Дичевски се отчете с добро спасяване.

Черно море загуби от украинци в контрола

Край на третата част.

В началото на четвъртата част Жордао Кардосо стреля опасно от дистанция, но вратарят на украинците спаси. Устиминко реализира за 1:1 в 8-ата минута. След центриране от корнер футболистът на Александрия с глава се разписа. Топката придоби странна треактория заради силния вятър, което повлия при намесата на Иван Дичевски. След центриране от фаул в 13-ата минута отново Устиминко успя да засече топката и да я прати в мрежата на Иван Дичевски за 1:2. В 15-ата минута за груб фаул бе изгонен Дани Кики. В 18-ата минута Шастал с глава вкара за 1:3. В 23-ата минута принудителна смяна за Черно море. Велислав Василев излиза, а на неговото място влиза Габриел.

Черно море загуби от украинци в контрола


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чуйек

    1 0 Отговор
    Може би украИнци е по-правилно?

    Коментиран от #2

  • 2 Asdfg

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чуйек":

    Този “журналист” е СУПЕР ПРОСТ!
  • 3 Ударихте дъното

    0 0 Отговор
    УкраЙнци