Last news in Fakti

3 Февруари, 2020 12:28 1 357 0

Халф искал да напусне Барса заради Валверде

  • иван ракитич-
  • барселона-
  • ернесто валверде-
  • ла лига

Бяха си лоши времена, но сега всичко е в миналото

Халф искал да напусне Барса заради Валверде - 1
Снимка: БГНЕС

Хърватският полузащитник на Барселона - Иван Ракитич сподели, че е планирал да напусне клуба, тъй като не е бил в добри отношения с бившия наставник - Ернесто Валверде.

"Възнамерявах да напусна през януарския трансферен прозорец. Времето при Валверде не беше добро. Бяха си лоши времена, но сега всичко е в миналото. Мога да кажа, че в Барселона имаше неща, които не ми харесваха", заяви Ракитич, цитиран от Marca.

31-годишният хърватин премина в Барса през лятото на 2014 година от Севиля за 18 милиона евро. Контрактът му с клуба е до 2021 година. Под ръководството на Валверде Барселона стана два пъти шампион на Испания и по веднъж спечели Купата и Суперкупата на страната. В средата на януари той бе уволнен и неговото място зае Кике Сетиен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА