Last news in Fakti

16 Февруари, 2020 13:05 1 609 1

Трагедия! Осем привърженици на Барселона (Гуаякил) загинаха в Перу (ВИДЕО)

  • трагедия-
  • перу-
  • барселона (гуаякил)-
  • загинали фенове

Според информацията автобусът с феновете е напуснал шосето и е пропаднал в 15-метрова пропаст

Трагедия! Осем привърженици на Барселона (Гуаякил) загинаха в Перу (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Осем привърженици на еквадорския Барселона (Гуаякил) загинаха при инцидент в Перу, пише „Ел Универсо“. Други 37 са ранени и настанени в болницa, предава Гонг.

Според информацията автобусът с феновете е напуснал шосето и е пропаднал в 15-метрова пропаст.

Трагедията се е случила, когато феновете на Барселона са се връщали у дома след мача със Спортинг Кристал (Лима) за Копа Либертадорес.

По-рано в петък въоръжени ултраси на Барселона от Гуаякил нападнаха и ограбиха автобус в Перу. Полицията задържа 25 души, които още са в полицейското управление и очакват решението на властите.

Домакините от Лима спечелиха с 2:1, но отпаднаха с общ резултат с 2:5. В третия кръг от квалификациите Барселона ще играе с парагвайския Серо Портеньо.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аиде и в бегето скоро

    0 0 Отговор
    Сите цесекери и лескари у дерето😂😂😂😂