Last news in Fakti

8 Август, 2012 11:31 820 0

Дамиао: Тук сме за златото

  • дамиао-
  • бразилия-
  • футбол-
  • олимпиада-
  • мексико-
  • южна корея
Дамиао: Тук сме за златото - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Ние сме тук, за да спечелим златните медали", се закани нападателят на бразилския национален тим Леадро Дамиао след победата с 3:0 над Южна Корея в полуфиналите на олимпийския футболен турнир при мъжете, предаде БГНЕС.

Петкратните световни шампиони, които останаха трети в Пекин преди четири години, ще спорят с Мексико за титлата в събота на стадион "Уембли". Бразилците не са печелили никога златни олимпийски медали.

"Много съм щастлив", допълни Дамиао, който е обект на интерес от страна на Тотнъм и който вкара два гола при успеха над корейците. "Положихме много сериозни усилия, за да се класираме за финалния мач. Това ще бъде трудна среща, но ние сме страхотен отбор. Ние сме Бразилия. Тук сме, за да станем първи", завърши една от новите звезди на бразилския футбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА