12 Април, 2020 17:17 996 0

В НБА са притеснени за рестарта на сезона

  • нба-
  • сезон-
  • възобновяване

''Ако ни кажат, две седмици предварително, че сезонът ще се възобнови, ние ще трябва да проведем един двуседмичен лагер'', споделя притесненията си един генералните мениджъри

В НБА са притеснени за рестарта на сезона - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Според информации на ESPN вече има тревоги у генералните мениджъри и треньорския персонал на тимовете в НБА. Притесненията са свързани с това, че ако сезонът се възобнови и мачовете започнат да се играят веднага, то играчите няма да бъдат физически готови за тях.

"Ако ни кажат, две седмици предварително, че сезонът ще се възобнови, ние ще трябва да проведем един двуседмичен лагер, за да могат момчетата да си върнат формата. Това ще бъде бъркотия", споделя притесненията си един генералните мениджъри.

В момента отборите предоставят на играчите си ежедневни програми за домашна подготовка и тренировъчно оборудване. Някои от баскетболистите имат оборудвани фитнес зали и игрища в домовете си, където могат да се подготвят през паузата. Други, като Янис Адетокумбо например, не могат да разчитат на домашно игрище.

В информация се казва още, че някои генерални мениджъри искат поне един месец подготовка за баскетболистите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА