Last news in Fakti

2 Юни, 2020 14:45 2 831 7

Хубчев с изненадващо разкритие за даренията в Левски

  • левски-
  • футбол-
  • петър хубчев

Мнозина смятаха, че част от събраните пари са били отделени и за възнаграждения на футболистите, но българският специалист категорично отрече тези слухове

Хубчев с изненадващо разкритие за даренията в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Петър Хубчев направи изненадващо разкритие, като заяви, че никаква част от дарените средства през последните месеци не са отишли за заплати на треньори или футболисти.

Финансовите затруднения в Левски доведоха до масова активизация сред привържениците на клуба, които подпомогнаха за събирането на средства за изплащането на задълженията към НАП. Мнозина смятаха, че част от събраните пари са били отделени и за възнаграждения на футболистите, но българският специалист категорично отрече тези слухове.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    6 1 Отговор
    Тук нещо се разминават с Павката,защото той каза ,че с част от парите са изплатени и част от заплатите..

    Коментиран от #2

  • 2 будьони

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мим":

    Мими, чети бе: ... не са отишли за заплати на треньори или футболисти... То сляпото окато прави!
  • 3 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    ЗАЩО СЕ СТРАХУВАТ ОТ "В " ГРУПА !?!? ЮНОШИТЕЩЕ ГИ ВКАРАТ В ЧЕЛОТО НА "ЕЛИТА" ЗА ДВЕ ГОДИНИ !!! ДЕЙ ЮВЕНТУС - ДЕЙ "МИНЬОР " !?!?

    Коментиран от #5

  • 4 ясно

    4 0 Отговор
    Парите падат от небето....
  • 5 Левски 1914

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕНКО":

    Пенкоо и да отидат във В група тези пари трябва някой да ги плати а не като вашия Литекс от 30 млн платиха 8 млн ами другите 22млн кой ще ги плаща Пенкоо в кой джоб отидоха?

    Коментиран от #7

  • 6 Баждека

    1 0 Отговор
    Да питат какви са тези сторици хиляди всеки месец, записани като "юеидически разходи" и "други"? Коя адвокатска канрора цоца ежемесечно така и кои са тези други???
  • 7 Динамото дъ бест

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Къде прецени, че човека е от Литекс, има и други отбори, но нормално, какво да се върти в главата на едно говедо. Все филми и Литекс, са ви в главите, а вашите дългове над 30млн.??? А сектор А??? А ремонта на игрищата???? А да забравих вие си имате Шиши!! Спешъл спонсор и дарител!! П. С. Не извъртай филма, не съм от Литекс, както казах има и други отбори!!