3 Юни, 2020 09:01 1 880 1

В ЦСКА си поставиха сериозна цел

  • цска-
  • футбол-
  • кристиано джарета-
  • лудогорец

Целта ни е да занулим изоставането от Лудогорец, а този сезон конкретно - да се класираме за евротурнирите

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета се изказа ласкаво по адрес на младия талант Мартин Смоленски в интервю за италианското Radio Musica Television. Шефът също е на мнение, че задачата пред "червените" е да занулят изоставането си от Лудогорец.

"Нивото в българския футбол не е особено високо. Трябва да започнем от инфраструктурата и построяването на нови стадиони, което вече се прави от ЦСКА. Само по този начин може да израстват силни поколения от млади играчи. Целта ни е да занулим изоставането от Лудогорец, а този сезон конкретно - да се класираме за евротурнирите.

Мартин Смоленски определено е играч, който трябва да бъде следен внимателно. Той е нападател, роден през 2003-а", заяви Джарета.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    1 1 Отговор
    Скоро новото цска ,ще ви занули вас..