18 Юни, 2020 12:27 1 663 4

ЦСКА към Левски: Дано поемете по нашите стъпки и основете легитимен клуб

  • цска-
  • левски-
  • мма

Ще се радвам скоро да премерим сили на ринга между нашите и вашите бойци

Клубът по Кикбокс и Муай тай на ЦСКА отговори на поздрава на феновете на Левски от вчера. "Благодаря за „възхищението“ на НКП на Левски, което бе изразено вчера по повод новоучредения спортен клуб Кикбокс и Муай тай ЦСКА, който е легитимен член на Българската федерация по Кикбокс и Муай тай и член на Обединени спортни клубове ЦСКА.

Паралелно с това се надявам да поемете по нашите стъпки, следвайки нашия пример, а именно основавайки легитимен спортен клуб по Кикбокс и Муай тай Левски.

Все пак най-добрия пример е достоен за подражание, защото ЦСКА е марка, която винаги се стреми да е на върха – това е смисълът и философията на честната игра.

Ще се радвам скоро да премерим сили на ринга между нашите и вашите бойци, защото бойните спортове възпитават на дисциплина, сила, воля, постоянство и трудолюбие.

Желая ви успех!

Зам.-председател на спортен клуб Кикбокс и Муай тай ЦСКА, член на Обединени спортни клубове ЦСКА и легитимен член на Българската федерация по Кикбокс и Муай тай", отговориха от ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гробар съм

    10 10 Отговор
    Аххахаахахахахахаахахахахаххахахахах
    Аз съм микренско човечееее!!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЛИТЕКС-ЕТРОПОЛЕ

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Гробар съм":

    ... етрополски мил другар, нося оранжево елече, в торбата люляков товар тра ла ла тра ла ла
  • 4 фен

    3 2 Отговор
    А за кое цска става въпрос? че се Убъркахме ...