Last news in Fakti

8 Октомври, 2012 11:08 799 0

Пиронкова е 44-та при жените

  • цвети пиронкова-
  • тенис
Пиронкова е 44-та при жените - 1
Снимка: БГНЕС

 

Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова се премести с едно място напред в световната ранглиста и от днес заема 44-ата позиция в класацията.

Пиронкова, която в последния момент се отказа от участие в турнира в Линц, е събрала 1285 точки в новото издание на ранглистата при жените. Българката вече започна подготовка за стартиращия в края на този месец Турнир на шампионките в София, за който получи "уайлд кард" и на когото същевременно е лице.

Елица Костова също прогресира с една позиция и е втора ракета на България със 191-ото си място в света. При Дия Евтимова придвижването е с две места до номер 252.

В първата десетка на света няма размествания, отбелязва БГНЕС. Водачка остава Виктория Азаренка от Беларус, следвана от рускинята Мария Шарапова и американката Серина Уилямс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА