Last news in Fakti

21 Август, 2020 21:10 3 095 5

Тайсън Фюри продължава войната си с Уайлдър

  • тайсън фюри-
  • дионтей уайлдър-
  • трети мач

''Циганския крал'' отправи иронично послание към американския си съперник

Тайсън Фюри продължава войната си с Уайлдър - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Шампионът в тежка категория на WBC - Тайсън Фюри, изгаря от желание да приключи трилогията с Дионтей Уайлдър, пише mma.bg. Двамата боксьори премериха сили два пъти, като първата среща беше много драматична. Фюри успя да води в нея, но два тежки нокдауна изравниха везните и съдиите отсъдиха равенство. В началото на тази година двамата се качиха на ринга за втори път, като Фюри успя да доминира и няколко пъти прати Уайлдър в нокдаун.Тайсън успя да го победи с нокаут в 7-мия рунд и му нанесе първа професионална загуба.

"The Bronze Bomber" се оправда, че неговият костюм бил прекалено тежък и го изморил по време на излизането към ринга. Уайдлър понесе доста критика и много рядко е активен в социалните мрежи след тежката загуба. Той активира клаузата за реванш, но Фюри не смята да го чака и му даде да разбере в социалните мрежи.

Ето какво послание отправи Фюри към Уайлдър:

''Уайлдър, къде си, приятелче ? Часовникът тиктака. Няма да те чакам вечно. Има и други задници в категорията, които искам да изям за закуска.''

По последна информация трилогията трябва да се проведе през декември тази година.
 


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кубрат

    12 11 Отговор
    И на двамата ще им сритам задниците.

    Коментиран от #4

  • 2 Будалата

    7 5 Отговор
    Не го харесвам, но за момента няма кой да го бие.

    Коментиран от #3

  • 3 треньор

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "Будалата":

    нашия ще го сруска.
  • 4 Саймън каза

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "кубрат":

    оОхооо,пулен аматьор
  • 5 Фенът

    3 0 Отговор
    Този е велик!!!