23 Август, 2020 09:36 1 480 0

Слаб футбол, червени картони и ново равенство във френската Лига 1

  • френска лига 1-
  • лил-
  • рен-
  • 1:1

Лил-Рен бе същинско повторение на Бордо-Нант

Слаб футбол, червени картони и ново равенство във френската Лига 1 - 1
Снимак: LOSC/Facebook/Архив

Отборите на Лил и Рен не успяха да се победят, завършвайки 1:1 в трети двубой от 1-вия кръг на френската Лига 1.

Двубоят започна в изключително спокойно темпо, като си личеше, че и двата отбора все още не са в перфектен ритъм след много дългата пауза на футбола във Франция. В средата на частта обаче действията на терена се активизираха. 

В 35-та минута Саша Бойе си изкара глупав червен картон, оставяйки състава на гостите рано-рано с 10 души. От това не закъсняха да се възползват домакините. Джонатан Бамба откри резултата в 40-ата минута, след хубаво подаване на Шека. 

Две минути преди края на частта численото равенство на терена беше възстановено. Левият бранител на "песовете" Реинилдо Мандава влезе изключително грубо в краката на крилото на гостите Рафиня и главният съдия не се поколеба да покаже директен червен картон. 

През второто полувреме момчетата на Жулиен Стефан излязоха преобразени и натискът им доведе до логичен резултат в 74-тата минута. След изпълнение на ъглов удар младата звезда Едуардо Камавинга успя да отклони топката на първа греда, а на втора Дамиен Да Силва успя да я запрати отвъд плонжа на Майк Менян за крайното 1:1. 

 Лил-Рен бе същинско повторение на мача между Бордо и Нант, играл се в петък вечерта, защото и там футболът не бе особено качествен, и там имаше червен картон, и там двубоят завърши наравно - 0:0.

В по-ранния мач вчера, отборът на Анже спечели с 1:0 гостуването си на Дижон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА