Last news in Fakti

29 Август, 2020 23:18 2 096 2

Лудогорец спечели трудно срещу Етър във Велико Търново

  • лудогорец-
  • с-
  • етър-
  • футбол

Орлите се наложиха с 2:0 и оглавиха класирането в Първа лига

Лудогорец постигна измъчена победа срещу последния Етър с 2:0 във Велико Търново и оглави класирането в Първа лига с 9 точки. Мачът беше относително равностоен през първото полувреме. Върба направи корекции и след вкарването на Недялков и Кешеру успя да стигне до безценния гол. В края Мавис Чибота вкара втори гол.

"Болярите" оказаха достойна съпротива, но продължават да нямат вкаран гол след четири мача. Те са твърдо последни и са основен фаворит за изпадане във Втора лига.

Лудогорец овладя инициативата в първите минути, но така и не достигна до голови ситуации. Домакините първоначално се дръпнаха назад, но постепенно видяха, че съперникът не е толкова настойчив и погледнаха смело напред.

"Болярите" направиха две-три много опасни контри, но липсата на самочувствие ги лиши да нанесат решаващ удар. Момчетата на Павел Върба нямаха идеи какво да правят и сякаш разчитаха на случайността и късмета за да поведат. Топката се разиграваше бавно и нямаше никаква динамика в атаката.

През второто полувреме се играеше през цялото време пред вратата на Етър. "Зелените" така и не можеха на намерят верния път към нея.

Върба пусна Антон Недялков и Клаудиу Кешеру и това даде резултат. Голът падна в 79-ата минута. Недялков подаде на Кешеру пред наказателното поле. Румънецът пробва двойно със съотборник. Играч на Етър изчисти топката, която попадна на волето на Кешеру и влетя във вратата на Господинов - 0:1.

В края Мавис Чибота вкара втория гол. Той остана сам, след като Кешеру пропусна, и стреля точно по земя.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специален

    6 1 Отговор
    Отново подаръци от Чинков за заводския отбор.

    Коментиран от #2

  • 2 гларус

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Специален":

    Постоянният шампион на България се казва Лудогорец.Няма тирета и ментета