9 Септември, 2020 19:25 2 572 5

Джошуа: Нямам никакъв страх от Тайсън Фюри!

  • фюри-
  • страх-
  • сериозно-
  • джошуа-
  • бокс-
  • световна титла-
  • мач

"Ако и Фюри е сериозен, ще приема битката ни на сериозно", заяви световният шампион

Джошуа: Нямам никакъв страх от Тайсън Фюри! - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът в тежката категория по бокс Антъни Джошуа изобщо не се впечатлява от величаенето на шампиона на WBC Тайсън Фюри. Джошуа и Фюри може да се изправят един срещу друг през 2021-ва, но преди това и двамата трябва да спечелят предстоящите си битки. И двамата имат защита на титлите през декември, като Джошуа ще се изправи срещу Кубрат Пулев на 12-ти декември, а Фюри ще се бие с Дионтей Уайлдър за трети път седмица по-късно.

"Той започна да се бие при професионалистите през 2008-ма и му отне 7 години, за да се бие за световна титла. Той е поел по съвсем различен път. Нямам никакъв страх от Фюри - независимо че казват, че имал по-добра брадичка от мен, по-добър ляв прав, или всичко останало. Така да бъде. Дайте ми шанс да се докажа. Да ви покажа кой съм аз и какво мога да направя," сподели Джошуа. "Бил съм се срещу петима шампиона и съм бил в две унифициращи битки. Аз съм двукратен шампион в тежката категория и всичко това в 24 битки и 7-годишна кариера. От това се вижда, че съм сериозен. Ако и Фюри е сериозен, ще приема битката ни на сериозно."

Проблем пред двубой между Джошуа и Фюри е също така и задължителния претендент на WBO, Александър Усик. Усик ще се бие с Дерек Чисора в идните месеци и ако запише победа, той ще е наред да се бие с Джошуа през 2021-ва, ако Джошуа успее да победи Пулев.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оня ден даваха коврата на Съединението

    5 4 Отговор
    беше само отпуснати сланини и цицки, БРЗ мускул.
  • 2 Митко

    2 0 Отговор
    Преди да мислиш за Фюри. Досети се за Кубрат първо, защото ако поема така добре удари още като срещу Кличко спукана ти е работата. Видяхме че на бой не държиш срещу мексиканеца (забравих му името). А до колкото до вторият бой той беше уреден.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Специалист

    2 0 Отговор
    ТАЙСЪН ФЮРИ НЕ Е БОКСЬОР ЕСТЕСТВЕНО Е ДА НЯМАШ СТРАХ, СТРАХЪТ ЩЕ ГО ПОЛУЧИШ ОТ БЪЛГАРИНА, ЧЕ И КУРШУМ ЩЕ ТИ ЛЕЯТ ПОСЛЕ
  • 5 Боби Турбото

    0 0 Отговор
    За неразбиращите бокс ще кажа от Кубрат , Джошуа, Фюри..Най- слаб е Джошуа, човека "щанга", без никаква психика, слаба брада и ако не му е тима, химията , треньорите и парите , няма да има победа и в аматьорския бокс. За Тайсън Фюри след време ще гледате филми..Човека разбиващ на пух и прах психиката на противника, играеш на ринга, във всеки ъгъл, мислещ, раздвижен и мн "крив" боксьор. Кубрат Пулев е съвкупност от мн неща , трениран достатъчно, издръжлив на бои и най-важното има сърце за битка. Вие познавате и разбирате от бокс и боксьори само по име Антъни Джошуа. Гарантирам ви, че Антъни до 4-5 рунд е паднал от нашия и направен на пеленаче след това :) Иии пак да поясня бокса не е само щангата в залата и химията и удара, бокса преди вс е комплексен спорт и нямаш ли психика и нагласа, едно чукване по стъклената брада на Джошката и чао фелиша..Фюри е велик доказал го е с действията, постиженията и готов да ги разплаче . Айде лека и гледайте повече бокс дечица