Last news in Fakti

14 Септември, 2020 19:37 2 457 1

Обвиниха Ливърпул и Манчестър Юнайтед в изнудване

  • ули хьонес-
  • байерн мюнхен-
  • тиаго алкантара-
  • ливърпул-
  • манчестър юнайтед

Ули Хьонес избухна по адрес на английските грандове

Обвиниха Ливърпул и Манчестър Юнайтед в изнудване - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Почетният президент на Байерн Мюнхен - Ули Хьонес, се изказа доста остро по адрес на английските грандове - Ливърпул и Манчестър Юнайтед, като обяви, че британците се опитват да изнудват германския клуб. Причина за думите му се оказа евентуалният трансфер на Тиаго Алкантара на Острова.

Както е известно испанският халф обяви, че иска да напусне Байерн и да потърси ново предизвикателство извън Германия. Според различни информации той вече е договорил личните си условия с Ливърпул и Юнайтед, като остава единствено клубовете да се разберат за трансферната сума с баварците. И двата британски отбора са готови да дадат около 20 милиона евро за правата на Тиаго, докато Байерн иска поне 30 за 29-годишния футболист.

"Трудна ситуация е. Преди време се договорихме за нов четиригодишен договор. Няколко дни по-късно той каза: "Търся ново предизвикателство". Това е напълно нормално. Мисля, че той има споразумение с Ливърпул или Манчестър Юнайтед, или и с двата клуба. Сега и двата отбора блъфират и никой не се е свързал официално с Байерн Мюнхен.

От моя гледна точка това не е нормално. Опитват се да ни изнудват, като чакат до последната седмица, когато ще направят евтино предложение. В този случай Байерн трябва да е наясно дали иска да се съгласи с това или ще каже на играча, че трябва да остане. Ще бъдат горещи три седмици до края на трансферния прозорец", обясни Хьонес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шмрък

    2 3 Отговор
    За 29 год.футболист тия 20 милиона са повече от нищо.