Last news in Fakti

20 Септември, 2020 14:33 1 769 3

Бейл: Моментът да се завърна в Тотнъм е идеален

  • бейл-
  • тотнъм-
  • завръщане-
  • доказване-
  • форма-
  • реал мадрид

"Доказах и в Реал Мадрид, че имам манталитет на победител", заяви уелсецът

Бейл: Моментът да се завърна в Тотнъм е идеален - 1
Снимка: twitter

"Моментът да се завърна в Тотнъм е идеален", обяви Гарет Бейл, който официално бе представен като ново попълнение на "шпорите" вчера. Той се връща в Лондон след 7-годишно отсъствие. Той ще играе в Тотнъм като преотстъпен от Реал Мадрид до края на сезона.

"Този клуб е специален за мен. Винаги съм знаел, че някой ден ще се завърна, а сега това е реалност. Намирам се в правилния момент от кариерата ми за този трансфер и смятам, че ще пасна идеално на Тотнъм. Мотивиран съм, искам да се представям на ниво и нямам търпение да заиграя отново", заяви Бейл.

"Надявам се скоро да вляза във форма. Искам да помогна на отбора да спечели трофей. Доказах и в Реал Мадрид, че имам манталитет на победител. Знам как да играя във финалите, как да се справям психически с напрежението и свръхочакванията. Този опит е безценен и аз мога да го предам на момчетата в отбора. Те самите трябва да вярват, че можем да печелим трофеи", каза още той.

"Клубът се развиваше и растеше в годините, в които аз отсъствах. Сега той се намира в отлично състояние и искам да му помогна да направи следващата крачка - а именно трофей. Това е единственото ни желание и се надявам мечтата ни да се сбъдне", добави Бейл.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ахмадинеджад

    4 2 Отговор
    Винаги съм харесвал Тотнъм, страхотен отбор където Бербата беше абсалютен Цар и се учудих когато с лека ръка предпочете да излезе през задната врата и да стане смешник в Юнайтед, ама това си е стара българска черта
  • 2 В е л и к и я

    5 3 Отговор
    Ама как да не е идеален , ти си свършен за футболът а си намери нов отбор в който да продължаваш да бездействаш и да ти плащат за това ... !
  • 3 Хахахахахахахаха

    0 0 Отговор
    Жив джендер