Last news in Fakti

16 Октомври, 2020 20:52 1 572 1

Тръст „Синя България” обяви финансовите отчети в Левски

  • левски-
  • финансов отчет-
  • футбол-
  • тръст синя българия

От данните става ясно, че разходите надвишават приходите, а половината от влезлите в клуба средства са осигурени от привържениците на клуба и различните кампании

Тръст „Синя България” обяви финансовите отчети в Левски - 1
Снимка: БГНЕС


Тръст „Синя България” обяви финансовите отчети в Левски за изминалите два месеца – август и септември. От данните става ясно, че разходите надвишават приходите, а половината от влезлите в клуба средства са осигурени от привържениците на клуба и различните кампании.

Време е за поредния отчет, този път за цели два месеца - август и септември. Общите приходи възлизат на 1,614,980.38 лв., като половината са пряк принос на сините фенове! Разходите са в размер на 1,758,645.48 лв. Подробни отчети, както и документи за погасените вноски към НАП, можете да откриете на сайта на кампанията www.levski.com Кампанията за членски карти #АзСъмЛевски продължава с пълна сила, като заявените карти вече са над 11,500. Запишете своето име в славната история на "Левски", като вземете своята карта сега на https://membership.levski.bg. Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски”, пишат от Тръста.

💙 Време е за поредния отчет, този път за цели два месеца - август и септември 📈 Общите приходи възлизат на 1,614,980.38...

Публикувахте от Синя България в Петък, 16 октомври 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Питър Хейтър

    1 2 Отговор
    Тия са по умрели от ЦСКА при фалита ама все още ги подържат на командно дишане! Много интересно, що сините тролчета не коментират в новините за Левски, а само в тези за ЦСКА да пишат, че "ЦСКА умре"!