17 Октомври, 2020 13:35 1 768 2

Лудогорец няма вкаран гол срещу отбор на Любо Пенев

  • любо пенев-
  • футбол-
  • цска-
  • лудогорец-
  • царско село

Досега 3 пъти специалистът се е изправял срещу Лудогорец като треньор на ЦСКА

Лудогорец няма вкаран гол срещу отбор на Любо Пенев - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец е фаворит в днешния срещу Царско село. Но се оказва, че "орлите" още не са вкарвали гол на отбор, воден от Любослав Пенев.

Досега 3 пъти специалистът се е изправял срещу Лудогорец като треньор на ЦСКА. В тези 270 минути тимът от Разград не е успял да се разпише.

За първенство има две нулеви ремита - на "Армията" в края на сезон 2014/15 и в Разград в началото на април 2019 година. Пак на стадиона на "орлите" имаше и един мач за Купата. В него ЦСКА спечели с 1:0. Този двубой бе от четвъртфиналите и се игра три дни преди шампионатното нулево равенство.

Сега "Ел Голеадор" води не толкова популярен тим. Царско село в настоящата кампания играе отлично в защита и от 8 мача има допуснати само три гола. По този показател тимът е №1 в efbet Лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Супата е "специалния" на България

    1 3 Отговор
    Единствения който разбира от футбол! Лошото е че и той е човек, и има много дългове които не може да контролира!
  • 2 Прост

    1 0 Отговор
    Чичковото дете я ми го покажете