Last news in Fakti

17 Октомври, 2020 16:12 1 357 0

Гранада победи Севиля с късен гол

  • севиля-
  • гранада-
  • ла лига-
  • футбол

Селекцията на Хулен Лопетеги отстъпи с 0:1 като гост

Гранада победи Севиля с късен гол - 1
Снимка: БГНЕС

Носителят на Лига Европа - Севиля инкасира първата си загуба за сезона в испанската Примера Дивисион. Този следобед селекцията на Хулен Лопетеги отстъпи с 0:1 при гостуването си на Гранада.

Андалусийци сами си направиха живота труден, след като цяла втора част бяха с човек по-малко. Това се случи заради двата бързи жълти картона на Жоан Жордан в края на първото полувреме. Всичко това означаваше и неговото изгонване от рефера Пако Фуертес.

Гранада, който по традиция тръгва силно в Ла Лига, се възползва от численото си предимство и стигна до победата осем минути преди края. Появилият се като резерва венецуелец Ерера се възползва от колективна грешка в отбраната на севилци и с глава не остави шанс на Ясин Буну. Аплодисменти за асистенцията си заслужава и френският краен бранител Фолкьор.

Успехът за домакините можеше да бъде и по-изразителен, но в самото начало на второто полувреме, Антонио Пуертас стреля в лявата греда.

Победата изкачи момчетата на Диего Мартинес до второто място в класирането с 10 точки. Севиля пък се свлече до седмата позиция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА