17 Октомври, 2020 19:14 2 487 1

Президентът на Барса ядосал Меси и останалите играчи с имейл, те подготвят отговор

  • лионел меси-
  • жерар пике-
  • серхио бускетс-
  • барселона-
  • футбол-
  • джосеп мария бартомеу

Футболистите смятат, че това е проява на неуважение и в писмото, което ще бъде изпратено скоро, ще изразят разочарованието си от отношението

Президентът на Барса ядосал Меси и останалите играчи с имейл, те подготвят отговор - 1

Играчите на Барселона подготвят писмо до президента Джосеп Мария Бартомеу, с което да изразят разочарованието си от поредно действие на ръководството, с което те не са съгласни, разкрива Sport. Този път те ще демонстрират недоволството си от опита на клуба да издейства ново намаляване на заплатите им, на каквото футболистите вече се съгласиха по време не периода на изолация през пролетта.

Лионел Меси, Жерар Пике, Серхио Бускетс и другите състезатели са били изненадани, че докато бяха ангажирани с двубоите на националните си отбори преди дни, са получили имейли, в които ръководството им съобщава, че иска до 15 дни да стартират преговори за редуциране на месечните възнаграждания. Освен това Бартомеу и другите директори предлагат на въпросната среща да има само по един представител на 13 футболисти. Играчите смятат, че това е проява на неуважение и в писмото, което ще бъде изпратено скоро, ще изразят разочарованието си от отношението. Те държат такива важни въпроси да се обсъждат в присъствието на всички.

Вчера RAC1 информира, че футболистите няма да приемат предложението за по-ниски заплати, защото смятат, че самият клуб носи вина за недостига на пари в касата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БойкУ БурисоФ

    6 0 Отговор
    Да дръпнат един кредит от бързите,и ще се оправят.