Last news in Fakti

19 Октомври, 2020 19:58 1 883 2

Херо каза какъв трябва да е президентът на БФС и какво трябва да направи

  • димитър димитров-херо-
  • бфс-
  • президент-
  • национален отбор

Старши-треньорът на Берое коментира и националния отбор, а също така и похвали отбора на ЦСКА

Херо каза какъв трябва да е президентът на БФС и какво трябва да направи - 1
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на Берое - Димитър Димитров-Херо, изрази мнение пред БНТ какъв трябва да е новият президент на Българския футболен съюз. Бургазлията засегна и темата за националния отбор в качеството си на бивш селекционер на държавния тим.

Ето какво каза опитният специалист:

"Моето желание е президент на БФС да бъде коректен, честен човек. Който да създаде правила, които да се спазват. Да се изчисти корупцията до минимум, ако е възможно. За да се радват хората на истински и честен футбол, който се решава на терените, а не задкулисно и подмолно", започна Херо.

"Доста треньори предпочитат да работят ежедневно в клубовете, отколкото в националния отбор. Там е по-скоро селективна работа. Треньорството, като че ли отива на втори план. Но това не е непривлекателна работа, а чест за всеки специалист. Моята философия е, че трябва да се селектират футболистите в най-добро състояние, защото има някои имена, които не са в добро състояние и би трябвало да не се робува на имена. Аз не деля играчите на млади и стари. В младежкия отбор има добро поколение, но е силно казано да бъдат наложени. Те сами трябва да си извоюват тези позиции. Изкуственото налагане не го приемам'', категоричен бе Димитров.

"ЦСКА е изключително силен отбор за нивото на България, с много добра селекция. С огромна дълбочина в състава и вариативност. Не заслужавахме да загубим преди това от Локо (Пловдив) и Лудогорец. Надявам се в следващите мачове да бъдем в пълноценен състав, за да имаме и ние по-голяма дълбочина и да се върнем към победите", завърши Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павле нищо не пишел

    4 3 Отговор
    дека Лески подхуене 14 падна от Слабия 1913😂
  • 2 Гост

    2 0 Отговор
    Прав е! Но, като знаеме каква е системата на избиране, кебапчета + смешници, работата е ясна. Футболът е отражение на държавата, когато тя се оправи, тогава може да се върне надеждата.