Last news in Fakti

21 Октомври, 2020 13:45 1 730 0

Още 8 интригуващи сблъсъка в Шампионската лига днес!

  • шампионска лига-
  • футбол

Безспорно най-интригуващият двубой е в Мюнхен, където  Байерн посреща Атлетико Мадрид

Още 8 интригуващи сблъсъка в Шампионската лига днес! - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионската лига продължава и тази вечер, когато ще се изиграят още 8 интересни срещи от първия кръг на груповата фаза в турнира. Безспорно най-интригуващият двубой е в Мюнхен, където Байерн посреща Атлетико Мадрид. Рефер на мача е англичанинът Майкъл Оливър. Баварците ще са без Серж Гнабри, който даде положителен тест за коронавирус и бе изолиран.

В друг любопитен сблъсък днес Ливърпул гостува на Аякс без контузените Върджил Ван Дайк и Жоел Матип, а най-вероятно и без Тиаго Алкантара.

Реал Мадрид приема Шахтьор Донецк на "Сантиаго Бернабеу" в опит да измие срама от домакинското поражение 0:1 от Кадис в Ла Лига. Украинците обаче са труден съперник и неведнъж е поднасял изненади.

Интерес буди и двубоят между фаворитите в група С Манчестър Сити и Порто. "Гражданите" за поредна година са сред кандидатите да спечелят Шампионската лига.

Интер приема Борусия Мьонхегладбах в група В и всички в Милано вярват, че отборът ще стартира с победа. Немският тим обаче неведнъж е поднасял изненади в евротурнирите. Нидерландецът Бьорн Куйперс ще ръководи двубоя в Милано.

Датският Мидтиланд, който спря Лудогорец по пътя към групите в ШЛ, приема Аталанта. Италианците са сочени за фаворит най-вече заради силното си представяне миналия сезон.

Шампионска лига, групова фаза, 1 кръг:
19:55 РБ Залцбург - Локомотив Москва
19:55 Реал Мадрид - Шахтьор Донецк
22:00 Байерн - Атлетико Мадрид
22:00 Интер - Борусия М
22:00 Манчестър Сити - Порто
22:00 Олимпиакос - Марсилия
22:00 Аякс - Ливърпул
22:00 Мидтиланд - Аталанта


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА