22 Октомври, 2020 13:09 4 166 0

Томас Мюлер към рефера: Играем срещу хулиганите на Европа, а ти ми вадиш картон за това

  • томас мюлер-
  • байерн мюнхен-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига

Германецът получи жълт картон за нарушение срещу Киърън Трипиър

Томас Мюлер към рефера: Играем срещу хулиганите на Европа, а ти ми вадиш картон за това - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер често приковава вниманието не само заради силните си изяви на терена, а и заради директния си изказ. Така се случи и по време на снощния мач с Атлетико Мадрид, спечелен от европейския шампион с 4:0.

Германецът получи жълт картон за нарушение срещу Киърън Трипиър, след което се обърна гневно към съдията: „Майтапиш ли се? Играем срещу хулиганите на Европа, а ти ми вадиш картон за това“.

Запитан да коментира думите на Мюлер, наставникът Ханзи Флик не пожела да навлиза в детайли и сподели следното: „Може да се каже, че играхме много физически, за да се противопоставим на съперника, който също е агресивен. Важно беше да покажем нашите качества. Представихме се страхотно“.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА