23 Октомври, 2020 14:40 2 535 12

Венци Стефанов: Чакам 50 бона от Левски, ЦСКА има нужда от повече цесекарчета

  • венци стефанов-
  • славия-
  • цска-
  • левски-
  • футбол

Жалко за ЦСКА и Лудогорец, хубаво беше да спечелят

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред Sportal.bg за представянето на българските отбори в Лига Европа. Снощи ЦСКА и Лудогорец загубиха срещите си - "червените" паднаха от Клуж, а "орлите" отстъпиха пред Антверпен. Стефанов отвори дума и за счупените седалки от феновете на Левски на стадиона на "белите".

"Жалко за ЦСКА и Лудогорец, хубаво беше да спечелят. Честно казано, очаквах победа и равен. Дано в оставащите мачове от групите подобрят играта си. Във футбола е така - като не вкараш, ти вкарват. Това е стара истина. Лудогорец разполага с добър състав. ЦСКА има нужда от повече цесекарчета на терена, а не разни дошли от някъде. Снощи като го видях централния им нападател и... Повече наши момчета трябват, но не искам да им се бъркам. Нека всеки си гледа своята кошара.

Левски още не са ми платили за счупения сектор! Трябва да платят около 50 000 лева - новите седалки, демонтаж, монтаж. Мисля си, че техните фенове не ги правят тези неща срещу нас, а срещу ръководството на Левски. Може би са им спрели кранчето и затова. Защото сега тези пари ги чакаме от Левски. Интересно ми е защо за пореден път полицията беше зрител, въпреки че съм ѝ платил 8 000 лева за охраната на мача.

Който чупи, хвани го, прибери го, друсни му една глоба, закарай го да положи общественополезен труд, да видим дали другия път ще чупи пак. Трябва да има ред и законност, не може да се троши безнаказано чуждо имущество. Без да искам да се бъркам в политиката, ще кажа, че съм с две ръце за това, което прави главният прокурор спрямо лихвари, улични измамници и всякакви престъпници, които ограбват и тероризират възрастните хора.

Не ме интересува кои политически партии са зад Гешев и кои не са, аз говоря като гражданин. Трябва нещо да се прави. Мисля си, че ако сегашният главен прокурор беше на длъжност по времето, когато стана отвличането на детето ми, нещата можеха да са различни. Аз съм "за" прокуратурата и полицията да приберат всички престъпници и лихвари. Шапка свалям на Гешев, че натиска уличната престъпност и резултатите се виждат", каза Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    8 10 Отговор
    Най-накрая някой да каже очевидното и истинското!
  • 2 Аааъъъ

    22 4 Отговор
    Създателят на престъпната групировка "СИК" говори за ред и законност?!? А дали е учудващо, че подкрепя борчето произлезло от същата групировка, което в момента унищожава държавата?!? Едва ли...

    Коментиран от #3

  • 3 Бензинджия

    7 6 Отговор

    До коментар #2 от "Аааъъъ":

    Не говори глупости.....Какъв създател на групировка може да е барман от парк хотел Москва?

    Коментиран от #8

  • 4 SH BG

    10 3 Отговор
    венци, менци - ВСИЧКИ МУТРИ ВЪН...!!!

    Дааа...!!!
  • 5 ГЕРЕН

    12 3 Отговор
    ЕЙ ЛАПАЧ :ТОВА НЕ СА ТИ МУТРИНСКИТЕ ВРЕМЕНА ДА РЕКЕТИРАШ И ИСКАШ. ПОСПРИ СЕ МАЛКО. ТО ЗА ТОЗИ МАЧ НЕ СИ ВЗЕЛ САМО ОТ БИЛЕТИ НА ПОЛОВИНАТА.
  • 6 Браво бате Венци

    10 3 Отговор
    Те ще имат да дават, ти ще имаш да взимаш, и така ще си остане! Продължавай да ги плюеш, и догодина пак ще ти начупят картофеното поле! Гледай само да не докопат тебе!
  • 7 Кой68

    4 2 Отговор
    Гарф_илд ти за онези времена забрави ли? Имаше много интересни приятелчета !!!
  • 8 Кой68

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бензинджия":

    По -Татово- време,барманите не бяха случайни хора.Барман във парк-хотел"Москва" !!!
  • 9 Ханди

    8 3 Отговор
    Начупихати евреиския стадион защото много ти знае устата.
  • 10 Мим33

    8 3 Отговор
    Защо бе Венци,защо ги чакаш от Левски.Нали си платил 8 000 на полиция за охрана.Търси ги от тях.Какво е виновен клуба,че някакви гаменчета,чупят и трошат.Охраната отговаря,да ги хващат и да плащат.Това е ллуба няма вина,той не е охранител....
  • 11 456

    0 0 Отговор
    Това ли е новият говорител на БФС ?
    Няма само на този да се изказва. И АЗ ИМАМ МНЕНИЕ. Питайте и мен.
    Няма ден без тоя по няколко пъти на ден.
  • 12 456 до Факти

    0 0 Отговор
    Факти реклама ли правите на Стефанов?