Last news in Fakti

28 Октомври, 2020 18:01 4 418 7

Надал готви голяма изненада за България

  • рафаел надал-
  • sofia open-
  • тенис-
  • тенис на корт

Матадора, който изравни Роджър Федерер по брой спечелени титли в Шлема – 20, има шанс да завърши годината на първото място в световната ранглиста, където сега е Новак Джокович

Рафаел Надал може да бъде голямата сензация на тенис турнира Sofia Open 2020, съобщава Блиц. Матадора, който изравни Роджър Федерер по брой спечелени титли в Шлема – 20, има шанс да завърши годината на първото място в световната ранглиста, където сега е Новак Джокович.

При положение, че Ноле не вземе трофея на турнира във Виена, който върви в момента, а Надал участва в София и ликува на българска територия, тогава ще има смяна на върха. Там ще застане испанецът, а сърбинът ще отиде на втора позиция.

Рафа и екипът му ще изчакат развоя на събитията във Виена и ако Джокович не триумфира там, почти сигурно ще видим Надал за първи път в България.

В същото време организаторите на турнира София Оупън, който ще бъде най-силното издание в последните пет години, се надяват да видят и Григор Димитров.

Гришо все още не е дал отговор, макар че му е запазена „уайлд кард“, но родните фенове се надяват да вземе положително решение и да зарадва цяла България.

Турнирът ще се проведе от 7 до 14 ноември в столичната зала "Арена Армеец".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    9 1 Отговор
    А дано!
  • 2 8649

    5 8 Отговор
    а наш путъо ще учатва ли ?
  • 3 Позор

    4 6 Отговор
    Ришо да не вземе да дойде?! Може и на български да проговори. Що наказания ми сложи псевдонима "Иво Стойнев", заради критика към НАЙ-ДОБРИЯ БЪЛГАРСКИ ТЕНИСИСТ, дето никога не се обърна към българската публика на български език
  • 4 Обективен

    2 3 Отговор
    Това ми прилича на нагласена фалшива новина - а дано,ама на дали
  • 5 Тенис Чай

    9 1 Отговор
    Дано Григор бие Циципас и после Джокович и после да вземе титлата във Виена. Така Надал ще дойде в София, а може и Гришо, и двамата да играят финал тука. Супер ще да е. И не е невъзможно.
  • 6 Orel

    0 3 Отговор
    Защо да идва, за да се излага!
  • 7 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    3 0 Отговор
    Надал и турнир ATP 250 Не четете глупостите на журналистите.Пишат каквото им хрумне за гледаемост.Я ми кажете последно кога Надал игра турнир ATP 250 ?Само 500 и 1000.Не лъжете хората да се надяват на невъзможни неща.