30 Октомври, 2020 13:01 5 100 2

Джокович каза коя ще е следващата голяма звезда в тениса

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • яник синер

Сърбинът се изказа доста ласкаво за 19-годишния талант и сподели какво е най-важното, за да имаш дълготраен успех в тениса

Световният №1 Новак Джокович смята, че италианецът Яник Синер ще бъде следващата голяма звезда на мъжкия тенис. Сърбинът се изказа доста ласкаво за 19-годишния талант и сподели какво е най-важното, за да имаш дълготраен успех в тениса.

„След Циципас, Зверев и Рубльов, той определено ще бъде следващият топ играч. Синер влага много сила в играта си и има потенциала да стане много добър“ каза Джокера за световния №43 пред австрийския журналист Николаус Финк след победата си над Борна Чорич на 1/8-финалите на турнира във Виена.

Миналата година Синер спечели титлата на NextGen финалите, а през 2020 г. италианецът продължи да се изкачва в йерархията на мъжкия тенис. Той достигна до 1/4-финалите на Ролан Гарос, елиминирайки по пътя си Давид Гофен и Александър Зверев, преди да отстъпи в три сета пред Рафаел Надал. Освен това Синер достигна и до 1/8-финал на Мастърса в Рим, където загуби от Григор Димитров, а миналата седмица бе на полуфинал в Кьолн, където отново остави чудесни впечатления с играта си, но претърпя поражение от Александър Зверев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 село

    1 2 Отговор
    Това са стандартни любезности между спортистите. Преди години каза същото за Григор.
  • 2 така е

    1 0 Отговор
    ПРАВ Е НОЛЕ,МНОГО ДОБЪР,РОДЕН ЮЖНИТЕ АЛПИ НАСЕЛЕНИ С АВСТРИЙЦИ И СИ ГОВОРЯТ НА ГЕРМАНСКИ ЕЗИК.ТОЙ Е БИВШ СКИОР ИЗРАСНАЛ В ТАЗИ ЧАСТ НА ИТАЛИЯ.